Välkomna våren med nya skor

I dag skriver vi om hur vi vill köpa vårskor på nätet, om hur Rihanna lanserar en skokollektion tillsammans med Manolo Blahnik och hur man slipper både få skavsår och slipper knyta sina skor själv.

shopping tjejSnart är det vår! Och det finns nog inget bättre än att köpa lite nya skor och vårkläder inför den varmare och ljusare årstiden. Ett tips är att köpa vårens skor online så blir det inte bara enklare, men billigare också. Det gäller givetvis även för vårväskan och vårjackan, som ju är roliga att införskaffa såhär i begynnelsen av mars.

Nylanseringar av skor

I Elle kan vi läsa om hur Rihanna designar en skokollektion tillsammans med Manolo Blahnik, ett varumärke som bland annat blev jättehyllat i tv-serien Sex and the City med Sarah Jessica Parker i huvudrollen som sko-älskande Carrie Bradshaw.

Nike Huarache - alltid rättNu ska alltså Rihanna göra en kollektion höga pumps och stövlar och allt kommer att gå i denim. Stjärnan själv älskar designerskor och ses ofta använda sådana, på och utanför röda mattan. Kollektionen kommer att lanseras i början av maj, den femte närmare bestämt, och säljes sedan i utvalda butiker i London, New York och Hong Kong.

Några andra som lanserar nya skor är Nike, som vi kan läsa om i Aftonbladet. Skorna är självknytande och en replika av de skor som Marty McFly hade i filmen ”Tillbaka till framtiden 2”, från 1989. Nike har meddelat att skorna kommer släppas till försäljning via auktion nu under 2016 och intäkterna kommer vidare gå till Parkinson-forskning.

I en artikel kan vi läsa om hur man kan gå in sina skor, utan att använda dem:

Det enda du behöver är sådant som du redan har hemma: En hårtork och ett par strumpor.

Läs vidareExpressen för att få reda på alla detaljer.