Snygg och bekväm i vinterskor

Par i olika vinterskorNär hösten och vintern kommer känner många att det är svårt att känna sig rätt och moderiktigt klädda medan andra älskar att ta på sig några lager extra. Faktum är att det finns ett minst lika stort utbud av modekläder även i butikernas höst- och vinterkollektioner.

Vad sägs om vackra kappor, läderhandskar, halsdukar och mössor i kashmir eller ett par riktigt snygga stövlar. När det kommer till skor och stövlar finns det ett märke och en modell som aldrig tycks bli omodern.

UGG är märket som gör de otroligt sköna stövlarna som allt fler väljer att luffa runt i på höst och vinter. En stövel i får/lammskinn där insidan är klädd med ull är något som faller många i smaken.

I nästan varenda skvallertidning ser vi hur kändisarna vandrar runt i dessa sköna skor. Att många av dem bor i Los Angeles i Kalifornien verkar inte beröra dem alls, denna vintersko passar tydligen precis lika bra ihop med linne och minishorts som med vinterjacka och jeans. För den som hellre tar på sig ett par stiliga stövlar med klack när de lämnar hemmet finns det även innetofflor från UGG som är precis lika sköna och fina som deras stövlar och skor för utomhusbruk och därför behöver ingen gå UGG-lös i vinter.