Med skor som passion

Alla har vi en passion i livet, något som vi helst av allt spenderar pengar på och något som vi kan prata om i timmar. Vad det sen är varierar såklart otroligt mycket från person till person, men något som många gillar alla mest här i världen, det är skor! 

Att ha en hobby eller ett intresse är vanligt och hälsosamt, och det spelar inte så stor roll vad som sen är just detta intresse. För många så är det skor som gäller, och det är nog inte så svårt att förstå. Med ett par riktigt snygga skor spelar det knappt någon roll vad man har på sig i övrigt, för man känner sig ändå otroligt snygg! Dessutom är skorna något som gör att man tar hand om fötterna, för hur skulle det egentligen sett ut om vi gick runt barfota på stan om dagarna? Något som helt klart inte skulle vara så bra, och då bara inte ur modesynvinkel!

Som tidigare nämnt så är det många som gillar skor, och det är nog inte direkt ovanligt att ens tankar direkt går till karaktären Carrie i Sex and The City, som om någon verkligen älskar vackra skor! Någon som man alltså kan ha som förebild när det kommer till skor, oavsett om man gillar samma typ av saker på fötterna eller inte. För snygga skor är individuellt, och om det är klackar i alla jordens färger som gäller för någon, så är det vita sneakers i alla olika möjliga modeller och märken som är the real deal för någon annan. Men en sak som är gemensamt för alla skoälskare där ute, det är helt klart att ett par nya skor för med sig en otrolig känsla, en mycket svårslagen känsla! Med ett par nya skor på fötterna känner man sig helt klart otroligt fin, och det är en känsla som håller i sig ett bra tag, i alla fall om man verkligen älskar det man har på fötterna.