Magtröjan trendigare än någonsin

Sommarens solstrålar gassar för fullt och överallt syns den senaste modetrenden bland tjejer och kvinnor: magtröjan som är hetare än någonsin denna sommar – så gör du för att rocka den!

”Magtröjan har blivit både en het streetstyle- och kändistrend och du kan styla den till många olika plagg.” läs mer.

magtröja croptop jeans - MINDRESom citatet ovan påpekar: det finns många sätt att style magtröjan och framhäva magen. Varför inte sätta en fin navelpiercing för att verkligen dra blickarna mot midjan? Eller varför inte inspireras av kändisarnas gala-looks och kombinera en cool magtröja med en vid långkjol för att på så vis skapa vardagschic look? Du väljer helt själv. Och tittar man till varuhuset Åhléns senaste kampanj om ålder och mode så syns tydligt att det inte heller spelar någon roll om du är 22 år eller 42 år, alla kan rocka magtröjan. Vad man vill visa med den kampanjen är nämligen att det finns en hel del fördomar rörande just mode och vilken ålder man är i. Enligt Dagens Media visade till exempel en undersökning som varuhuset gjort tillsammans med modeprofessorn Philip Warkander att många svenskar faktiskt tycker att vissa plagg är synonyma med specifika åldrar och att när man passerat den åldern så är det inte okej att använda plagget längre – något man med kampanjen vill ändra synen på.

Så rockar du magtröjan

Alla kanske inte är bekväma med att via upp hela magen med magtröjan och turligt nog finns det många sätt att tolka sommarens trend på. Något som till exempel Aftonbladet tipsar om är att inspireras av fjolårens tvådelade klänningar och kombinera magtröjan med en högre kjol vilket gör att man på så vis bara visar en glipa av magen. Det gör att du både känner dig mindre bar samtidigt som du är helt rätt trendmässigt!