Köp kläder med swish

Nu blir det ännu lättare att handla online – så gör plats i garderoben för vårens trender. Med swish kan du handla snabbt på flera sajter online. 

Ännu ett steg har tagits när det kommer till onlinehandel. Nu kan du nämligen handla på 4248710-iphone5nätet med appen Swish. För dig som inte vet vad swish är, kan det förklaras som en app där man enkelt för över pengar till varandra. Ett exempel då swish är mycket användbart är i samband med ett restaurangbesök. Är man flera stycken kan det vara krångligt att dela upp notan i flera olika kort, och med swish kan en person betala allting och sedan ”swishar” resten över antalet kronor som de har ätit för. Det hela är mycket enkelt och till skillnad från när man överför pengar via banken går det på sekunden, du behöver alltså inte vänta på att pengarna kommer in på kontot. Och nu ska det alltså bli möjligt att betala med Swish även när man handlar online.

iPhone med SwishDet här kommer att underlätta ytterligare för näthandeln och mest troligt kommer ännu fler nu enbart göra sina köp online. En onlinekedja som under åren har blivit väldigt populär tack vare att de alltid varit uppdaterade med de senaste modet samt även möjliggjort det enkla i att handla hos dem, är Nelly. Där kan du hitta allting som du behöver för att vara trendig och om du söker kan du även få bra rabatt när du köper kläder från Nelly.  Är du osäker på vad du ska handla för att vara trendig i år? Tidningen CHCIC har listat vårens hetaste trender och du hittar samtliga alternativ online. Om du inte har råd att köpa just det plagg de lyfter, finns det alltid billiga alternativ som liknar klädesplagget. I