Kläder för flak och fest

Studenten är en tid som omger av fest, glädje men även allvar. Det är därför som så många vill att deras studentavslutning ska bli så bra som möjligt. Här ligger fokus på de perfekta kläderna och man börjar planera redan nu.

2015, nytt år och nya möjligheter. Detta betyder att många tänker på kläder kanske lite mer än vanligt. För när det kommer till dagen i många ungas liv som kan vara en av de största de varit med om så gäller det att man tänker på allt och att man har framförhållning så man har råd att handla allt man vill samt att det man vill ha finns kvar på hyllorna.

Från mössan till skorna

7068927-studentmossaPå studentmossa.se kan du se till så mössan bli perfekt enligt önskemål, se gärna till så alla i klassen handlar på samma ställe så man syns riktigt ordentligt och att folk ser att man kommer från samma klass. Förutom mössan gäller det att klura ut vad man ska ha på sig. För de allra flesta väljer man att gå bort från de rådande trenderna och satsa på något vitt. Många känner även att det är skönt att inte behöva fundera över färgen utan mer på passformen. Väljer man att ha samma klänning på sig brukar de flesta tjejer ha med sig två par skor, ett för flak och ett för fest, medan de flesta killar går all-in på samma kostym och skor. Ändå är ett firande långt från gratis. Enligt en artikel i arbetarbladet beräknar de att man i snitt lägger  16 500 på fest, kläder och prylar. Så mycket handlar om att redan nu börja mjuka upp föräldrarna och se till så man har bäddat sängen. Aftonbladet bjuder på en bra checklista som kan vara bra att gå igenom lite innan så man inte står där på den stora dagen och missat något viktigt. Där finns även några bra tips för hur man ska mata spargrisen för att själv stå för festen, något som man verkligen får vuxenpoäng för.