Kändisparfymer

Ingen av oss kan ha undgått hur vanligt det har blivit för alla kändisar att lansera en egen parfym. Nu för tiden så hör detta till vanligheterna, och artister som Paris Hilton, Jennifer Lopez och andra kända namn lanserar regelbundet nya dofter på marknaden. Detta har helt enkelt blivit ett sätt att stärka sitt varumärke som artist, men också att en chans för fansen att kunna känna sig mer som en kändis eller en specifik idol som kanske beundrar.

Än så länge är det mest stora artist- och Hollywoodnamn som lanserat egna parfymer, och det senaste tillskottet på marknaden är Jennifer Anistons nya doft. En parfym som troligtvis kommer att bli mycket populär runt om i Europa. För med tanke på hur omtyckt denna kvinna faktiskt är, kan man ju tänka sig att den kommer att gå väldigt bra i butikerna.

Faktum är att vi faktiskt har en stjärna i Sverige som har varit vågad nog att lansera sin egen parfym, nämligen ingen mindre än Carolina Gynning. Denna ”IT-girl” har kommit att lyckas mycket bra i Sverige, och har utan tvekan lyckats bygga sig ett mycket starkt varumärke genom åren. Hennes senaste tillskott är alltså parfymen ”Go Girl”, som enligt undersökningar har sålt väldigt bra i butikerna. Snart kommer även uppföljaren till denna parfym ut på markanden.