Hyn spelar stor roll

Mode är något av det allra bästa som finns här i världen, inte sant? Det är det i alla fall många som tycker och håller med om! Men hur kul det än är att ha snygga kläder så gör det faktiskt inte att man känner sig fin alla gånger, om man inte gillar sin hy! Att ha dålig hy är något som många svenskar, och massor av andra människor världen över, lider av. För även om skönhet verkligen är något som kommer inifrån, så spelar det ändå roll hur vi ser ut. Inte för någon annan, men för oss själva. Att ta hand om sin hy är därför viktigt! Att klicka hem härifrån på http://www.militusmedical.se/hudvardsprodukter är därför ett riktigt bra  tips för den som känner sig lite obekväm med sin dåliga hy, något som man faktiskt inte kan hjälpa så mycket.

Det finns dock vissa saker i ens kost som man kan förändra för att ens hy ska bli bättre, såhär står det på metro.se:

Socker gör oss inte bara feta – det ger oss också dålig hy. Det säger den amerikanske kändis-dermatologen Dr. Fredric Brandt, som bland annat har Madonna och Cher som klienter.
– Socker bidrar aktivt till åldrandet, säger han enligt Daily Mail.
Fredric Brandt menar att man genom att helt ta bort sockret ur sin diet kan märka av mer lyster och elasticitet i hyn och se yngre ut redan inom tio dagar. Enligt Brandt attackerar sockret de proteinfibrer, elastin och collagen, som behövs för att huden ska hållas spänstig. Sockret gör fibrerna mindre elastiska och bryter ner dem.
 (Läs resten av den intressanta artikeln här).