Hur mycket ska man lägga på klädseln?

Det finns många blandade åsikter om hur mycket krut man ska lägga på sin klädsel, dels i form av tid och dels i form av pengar. Traditionellt är det populärt att följa mode i kläder, men det kan också finnas en trendighet i sig att inte göra det; att våga stå utanför vad som är moderiktigt.

Vad man dock kan konstatera – tycker vi – är att kvalitet måste gå före kvantitet när det kommer till kläder. Det är bättre att exempelvis ha en snygg, skräddarsydd skjorta som kommer att räcka i några år, än att köpa en billig skjorta på HM som man kommer att använda ett par gånger innan den blir ful i första tvätten. Det som dessutom är tråkigt med massproducerade skjortor till låga priser, så som de som Hennes & Mauritz säljer, är att det är så många som bär dem. Hur roligt är det att ha gjort sig fin i en ny skjorta, och tvingas notera att två andra på festen har precis likadana?

Skräddarsydda skjortor är särskilt populära hos våra läsare, och vi kan verkligen förstå varför vi ombes att skriva om det då och då. Vi rekommenderar alla att äga minst en skräddarsydd skjorta. Varför inte beställa den online?