Höstens skomode!

Varje årstid har sin egna speciella charm och stil så när det kommer till mode är det enkelt att vara snygg året om – och nu börjar vi sakta men säkert gå mot höst, så nu är det dags att presentera årets höstskomode!

Under sommaren 2014 har vi spatserat på stan i skor med öppen tå och höga klackar eller i söta sandaler med spännande snörning, men nu är det dags att lägga dem i garderoben för hösten närmar sig med stormsteg så nu är det hög tid att införskaffa några par ordentliga skor. Men som varje år kan det vara svårt att veta vilka skor som man ska välja, men ett bra tips är att alltid satsa på ett säkert kort så som ett par snygga boots!

Vart hittar man de snyggaste skorna?

Det bästa tipset man kan ta till sig när det kommer till att shoppa skor är faktiskt att shoppa online för på nätet finns dels ett större utbud att välja bland samt mer information om skornas material, tillverkare och kvalitet än vad som finns i vanliga skoaffärer. Likväl kan man enklare se vilka skor som är nya, vilka som är på rea och man kan snabbt dela in skorna efter modell, färg och storlek. Ett annat smart tips är att kolla in alla skor hos Footmall eftersom att det är en sajt som faktiskt inte säljer skor själva utan snarare fungerar som en onlinegalleria som samlar ett 20-tal webbutiker på en plats. Så när du shoppar via dem kan du enkelt se vad som finns på marknaden just nu.

Snygga bekväma skor

Denna höst är det bekvämlighet i kombination med en snygg design som står högst i kurs när det kommer till skomode. Satsa därför hellre på ett par snygga low-cut boots, loafers eller ett par snygga sneakers istället för att lägga pengarna på ett par otympliga stövlar med skyhög klack när du väljer dina höstskor. I år handlar höstmodet om att man ska känna sig bekväm i sina skor! Därför kan man även välja att hoppa på den senaste trenden som fokuserar på kängor i maskulin stil, eftersom att denna typ av skor passar såväl kontoristen som studenten.