Ge bort skönhet i julklapp

Har du en kompis som är helt besatt av skönhet? Då är den definitivt inte ensam. Svenskar älskar att ge bort skönhet i julklapp, och ännu bättre är det väl att få…? Vi snackar dyra krämer, parfymer och smink, för det är ju några av våra favoritklappar både att få och att ge. Men kan du ge skönhet med en liten twist? Vad sägs om plasma pen, hårborttagning eller contouring? Låter det intressant?

Är du en sån som älskar att få skönhet i julklapp? Varför inte ge bort det du själv skulle vilja ha, så ökar chanserna att du får samma tillbaka nästa gång? Kolla in utbudet på mer seriösa skönhetsbehandlingar på lifetimeclinic.se, de erbjuder plasma pen, contouring och hårbottagning. De behandlar också håravfall och rynkor, så det är bara att välja och vraka vilken behandling du vill ge bort! När man väl spanat in priserna och utbudet är det lite svårt att inte göra det.

Svenskarna älskar skönhet

Det är inte direkt en nyhet att svenskarna älskar att shoppa skönhet. Men visste du att svenskarna spenderar mer pengar på skönhet och kroppsvård än något annat EU-land? Jo, så är det faktiskt, men vad det beror på råder det delade meningar om. Är det högkonjunkturen som gör att vi kan unna oss lite dyrare behandlingar och serum, eller är det bara det att det ligger i ryggmärgen?

Vill du ha mer inspiration till att ge bort fillers, plasma pen och annat finns det förstås också de lite mer klassiska skönhetsprodukterna. Visst är det kul att få body lotions och body scrub som luktar gott, men är det inte lite så att man vill välja produkterna själv? Därför känns skönhetsbehandlingar som hårborttagning faktiskt lite mer allmängiltiga, det är något som de flesta kan tänka sig.

Lite fler perks: du slipper oroa dig för att julklappen inte kommer fram i tid, du ökar chansen att få det tillbaka till dig själv som nästa års julklapp och dessutom finns det något för både honom och henne att ge i skönhet.