2017 och dess hårtrender

Wet Look, lugg eller kanske snedbena och vintage-lockar? Vilken hårtrend kommer du anamma i vår?

hårI ett tidigare inlägg skrevs det om hur man bäst tar hand om sitt hår men vilka frisyrer är det egentligen som är hetast att ha 2017?

I en artikel i tidningen Chic är man tidigt ute och förutspår vilka frisyrer som kommer toppa trenderna för våren 2017. Det är bara februari men redan är våren på väg och det gör det till ett ypperligt tillfälle för att göra om sitt hår och starta på nytt. De frisyrer och hårtrender som kommer synas i vår är bland annat lagda vintagelockar som för tankarna till 1920-talets somrar vid franska Rivieran. Lagda lockar funkar både på jobbet och på festen samt på nästintill alla tillställningar som helst.

Snedbena är en stor trend, pastelliga toner hänger sig kvar och saltvattensprayen lär bli en av årets bästa investeringar – Chic

Andra trender som kommer synas är den lättburna och lite halvt uppfönade snedbenan. Mittbenan må ha varit inne ett tag men nu kommer alltså snedbenan tillbaka på full front. Något som även det kommer trenda riktigt rejält 2017 är inget annat är den lättstylade och långa luggen, som antingen hänger ner över pannan eller kammas lite åt sidan om ansiktet.

Prova The Wet Look i vår

Trender som kan vara lite svårare att ”pull off” på ett snyggt sätt är wet look som är poppis bland stjärnor som Kim Kardashian och Zara Larsson. För att få till denna look gäller det att applicera antingen gel eller vax ända från hårrötterna och ut till topparna. Sedan ser det både fräscht och vått ut hela dagen. Denna look kunde ses på catwalken på vårens modeveckor, särskilt på Loewe, Altuzarra och Stella McCartney. Tillsammans med stora örhängen och en fräsch make up.